loader image

Mis see on?

Viimased aastad on minu jaoks tõestanud, et klassika ei valeta - kui me ei tegele poliitikaga, siis poliitika tegeleb meiega. Ideaalis elaksin hästi arenenud osalusdemokraatlikus kodanikuühiskonnas, reaalsuses on meil aga esindusdemokraatia. Selles reaalsuses sõltub meie riigi ja ühiskonna tulevik valimistest. Seepärast olen sel korral otsustanud väga avalikult avaldada toetust ja teha kampaaniat inimestele, keda usaldan ja keda oma KOVi poliitikat tahan näha tegemas.

Kandidaadi nimi

ERAKOND: Erakonna nimi

Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks.

Kandidaadi nimi

ERAKOND: Erakonna nimi

Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks.

Kandidaadi nimi

ERAKOND: Erakonna nimi

Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks.

Kandidaadi nimi

ERAKOND: Erakonna nimi

Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks. Minu põhjendus tema valimiseks.

Värskeimad mõtted leiad FB vahendusel

Minu valiku kriteeriumid

Püüdsin sel korral võtta ka veidi läbimõelduma taktika toetatavate poliitikute valimiseks.

Strateegia konsultatsioon

Vajaksid veidi abi strateegialoomega? Arutame täpsemalt.