Erakondade esimeeste arutelu Arvamusfestivalil

Sel aastal oli mul au koos Katerina Danilovaga modereerida Arvamusfestival 2017 viimast, parlamendierakondade esimeeste arutelu.

Täpselt enne arutelu algust jõudis Paidesse ka kohale lubatud äikesetorm sellise raevukusega, et oleksime turvakaalutlustel peaaegu arutelu ära jätnud. Otsustasime siiski oodata, et kas midagi ikkagi hakkab ohtlikult ringi lendama. Õnneks aruteluala juures midagi nii hirmuäratavat lendu ei tõusnud. Hiljem küll saime teada, et kogu festivali alal siiski tuul pillutas asju ringi üsna palju. Vahepeal kadus kohapeal helivõimendus ära (kohapeal kuulajad juttu ei kuulnud) ja päris mitmel korral pidime kohapeal jällegi nii kõvasti häält tegema, et ülekannet oli ilmselt raske vaadata. Torm võttis ikkagi oma.

See oli igatahes väga meeleolukas kogemus, isegi täitsa sõltumata arutelust endast. Viimane tuli antud kontekstis siiski välja enam-vähem plaanipäraselt ja vist ka enam-vähem hästi. Ise jäime rahule küll ning esimehed ja kuulajad paistsid ka üsna rahul olevat.

Arutelu saab järelvaadata ERR portaalist.

Foto: Anna Aurelia Minev/ERR 

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s